VINER

Den 7: e generationen

 

G7 Reserva Cabernet Sauvignon

G7 är ett nytt chilenskt vin i vårt sortiment. Vingården Pedregal är kända för skapa sitt vin med passion för högkvalitativa och innovativa viner. Familjen som driver vingården fortsätter arvet från Carlos Adolfo del Pedregal som kom från Asturien, Spanien och bosatte sig i hjärtat av Loncomilla Valley. Med en futuristisk utsikt och förtrollad av värmen i detta område. Carlos Adolfo planterade sina första vinrankor 1825. Efter mer än 180 år och sju generationer av druvodling för vin har man till idag förädlat den svåra konsten att ta fram ett mycket smakrikt och gott vin.

 

Vinre som vi verkligen kan rekommendera.

VÅRA VINER FRÅN FRATELLI VOGADORI, VALPOLICIELLA LAND

 

Valpoliciella Classico

Rubinröd färg, intensiv vinaktig doft och sammetslen smak. Vin som passar alla typer av pasta-

rätter och köttgrytor. Ett mycket utmärkt sällskapsvin.

 

Valpoliciella Ripasso

Detta vin är fylligt, med bär med en god ryggrad och en lång eftersmak. Intensiv, rubinröd färg har parfymer av vilda röda bär, med inslag av rika, torkade druvor. Den blir bara bättre och bättre vid lagring i 10-11 år.

Mycket bra med ett brett utbud av full smaksatt pasta och risotto. Också till stekar såsom kalvkött, kalkon och lamm, liksom med grillat kött såsom barbequed kyckling, biff eller korv. Utmärkt med svamp och hårda och halvhårda ostar.

 

Amarone Dela Valpoliciella

Amarone är ett starkt vin, strukturerad, komplex, elegant och sammetslent.

 

Rubinröd färg med granat höjdpunkter. Tillverkad av torkade corvina, Corvinone, Oseleta, Negrara och Rondinella druvor, genom att använda den gamla tekniken med "appassimento" (torr process). Traditionellt serveras med spel, grillad och bräserad kött, och väl lagrad ost. Amarone är gjord med en blandning av druvor: Corvina, Rondinella, Corvinone, Negrara, Oseleta. Druvorna har naturligt torkat för 4 månader och de kommer alla från Vigolo hill.

Termoreglerad tråg jäsning i 25 ° till 31 ° graderi 25 dagar. Lagras i ekfat i 18 till 24 månader vilket skapar och förfinar doft och smak.Buteljering utan filtrering. PROVSMAKNING:övermogen svart frukt, björnbär, svarta vinbär och lakrits , kanderad. SMAK TEMPERATUR: 16 ° ÅLDRANDE: Dessa röda kan konsumeras från 2-3 år. Blir som bäst efter 5 års lagring.

 

POSUERE ETIAM

Etiam auctor is inasre aliquet a aliquem

is sodales risus the suspendise.

Copyright © All Rights Reserved

Etiam auctor is inasre aliquem the scelerisque suspendisse.

07:18 AM Dec 12

 

Etiam auctor is inasre aliquem the scelerisque suspendisse.

09:44 AM Dec 05

AENEAN DOLOR

8901 Marmora Road

Glasgow

D04 89GR

 

+00 (123) 456 78 90

mail@demolink.org